IVECO Autóház

Menü
Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképesség növelése hitelprogram 0% kamattal haszongépjármű vásárlása esetén is igénybe vehető.

Főbb jellemzők:

  • Finanszírozható haszongépjárművek: új és használt
  • Finanszírozási mód: hitel
  • Kamat mértéke: 0% / év
  • Futamidő: maximum 5 év
  • Devizanem: HUF
  • Törlesztés módja: havonta
  • Saját erő: min. 10%, használt gépjármű esetén min. 20%

Hitelfelvevők köre: Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok (kivéve fuvarozó cégek)

Az esetleges finanszírozás pénzintézettel kötött megállapodás alapján lehetséges. Ennek feltételeiről az MFB partnereknél (www.mfbpont.hu) érdeklődhet.

* A jelen tájékoztatás csak figyelemfelkeltő jellegű, az nem minősül sem a Hilcz és Fia Kft., sem valamely pénzintézet részéről ajánlattételnek, vagy ajánlattételre felhívásnak.


Egyedi hitelajánlatokKérjen egyedi hitelajánlatot!
Cégünk bármilyen típusú és gyártmányú tehergépkocsira a legkedvezőbb hitelajánlatot küldi el Önnek.

Ajánlatot kérek:


A jármű típusa:
Bruttó ár:
Saját erő:
Hitelösszeg:
Futamidő:
megjegyzés , kérdés, kérés:
Az Ön neve:*
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:*
Az Ön e-mail címe:*

Nyilatkozat:
*Adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. A hozzájárulás kiterjed az Ön által egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg közölt adatokra - kivéve, ha az adatfelvételkor eltérően nyilatkozik - és az aktualizált adatokra. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft . a vonatkozó jogszabályok alapján adatfeldolgozót vehet igénybe. Ön tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről, hozzájárulását pedig - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - bármikor visszavonhatja, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft . itt található elérhetőségeinek egyikén, az Ön neve, címe, e-mail címe megjelölésével történhet. Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft . fenntartja magának a jogot, hogy - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - az adatkezelést megszüntesse, és az adatokat törölje.