IVECO Autóház

Menü


JognyilatkozatJognyilatkozat Törvényes útmutatások/figyelmeztetések Felelősség

A Hilcz és Fia Kft. web-oldalán található, a teljesítményekre, méretekre, súlyra, üzemanyag felhasználásra, üzemeltetési költségekre, szállítási terjedelemre és külső megjelenésre vonatkozó adatok az utolsó aktualizálás időpontjában rendelkezésre álló információkon alapulnak, és nem jelentenek garanciákat. Fenntartjuk a módosítások és tévedések jogát.
A bemutatott ábrákon részben olyan extrák találhatók, amelyek nem képezik a gyári alapfelszereltséget, s amelyekért külön kell fizetni. A bemutatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. A járművel kapcsolatos néhány opció csak bizonyos kombinációkban szerepel a kínálatban. A leírt járművek, a felszereltséggel kapcsolatos ismertetőjegyek és a szerviz-szolgáltatások kizárólag a magyar piacra korlátozódnak.
A web-oldalnak a lehető legnagyobb gonddal történt összeállítása és frissítése ellenére a Hilcz és Fia Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Interneten közzétett ajánlatáért.
Néhány szerviz-szolgáltatás alapján /prospektusküldés, ajánlatkérések, stb./ néha szükség van személyes adatokra, hogy a kért szolgáltatások vagy a kívánt levelezés biztosítható legyen. Ezen információkat, mint például név, cím, e-mail-cím és más hasonlók az Ön kívánságainak feldolgozása céljából a Hilcz és Fia Kft. nyilvántartásában tárolja. Az Ön személyét érintő kérdések megválaszolása önkéntes!
Mindenkor az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően történik a Hilcz és Fia Kft. web-oldalán rögzített személyi adatok kezelése, mely adatok az Ön kiszolgálása, az információk elküldése, valamint szolgáltatásunk általános színvonalának emelése érdekében szerepelnek a nyilvántartásban.
Még abban az esetben is bármikor respektáljuk Önnek a kapcsolat megszüntetésére vonatkozó kívánságát, amennyiben a múltban Ön igényelte a Hilcz és Fia Kft.-től a rendszeres kapcsolattartást. Ez esetben elegendő egy rövid értesítést küldeni! Kérjük, vegye figyelembe, hogy web-oldalaink tartalmazhatnak linkeket más ajánlattevők web-oldalaihoz is, amelyekre a mi felelősségünknek nem kell kiterjednie, - az Ön magánszférájának tiszteletben tartását is ideértve.