IVECO Autóház

Menü


Levél a Tulajdonosnak

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük írja meg (akár név nélkül is) ha bármilyen észrevétele, negatív vagy pozitív tapasztalata van cégünkkel vagy munkatársainkkal kapcsolatban.
Szívesen vesszük véleményét és építő jelleggel szeretnénk felhasználni. Ha megadja elérhetőségét természetesen vissza is jelzünk Önnek.

Köszönettel: Kolozsvári Hilcz Szilvia cégtulajdonos

Az Ön neve:*
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:*
Az Ön e-mail címe:*
Levél:

Nyilatkozat:

*Adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. A hozzájárulás kiterjed az Ön által egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg közölt adatokra - kivéve, ha az adatfelvételkor eltérően nyilatkozik - és az aktualizált adatokra. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft. a vonatkozó jogszabályok alapján adatfeldolgozót vehet igénybe. Ön tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről, hozzájárulását pedig - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - bármikor visszavonhatja, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft . itt található elérhetőségeinek egyikén, az Ön neve, címe, e-mail címe megjelölésével történhet. Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft . fenntartja magának a jogot, hogy - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - az adatkezelést megszüntesse, és az adatokat törölje.

Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.
Küldés előtt írja be számjegyekkel hat: