IVECO Autóház

Menü


Cégtörténet

 

Mazda Hilcz Kakasd

Cégünk a Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft 1989-ben alakult családi vállalkozásként

A Kft a mai napig a Hilcz család 100 %-os tulajdona. Cégünket direkt irányítással vezetjük, a mindennapi munkában azonnali döntésekkel részt veszünk. A felső vezetést is családon belül végezzük, Kolozsvári Hilcz Szilvia mint ügyvezető igazgató és gazdasági vezető, Hilcz Ádám alapító tulajdonos, igazgató a műszaki és a stratégiai döntéshozó, Kolozsvári Károly a kereskedelmi igazgató.

Megalakulásunkkor a társaságunk új és használt gépkocsik értékesítését, és a felmerülő szerviz tevékenységek minőségi kielégítését tűzte ki célul.

Az első időben 1989-től használt gépjárművek értékesítése és 1992-től 1995-ig új Nissan típusú gépkocsik értékesítése-szervizelése volt a cégünk fő tevékenysége, majd a márkát váltottunk és 1995-től a Mazda Motor Hungary Kft-vel kötöttünk márkakereskedői szerződést MAZDA gyártmányú új gépkocsik értékesítésére és szervizelésére.

1996. júliusától az új és használt gépjárművek műszaki vizsgáztatásával és eredetiségvizsgálattal bővült a tevékenységünk.

1997-ben a társaság szerződést kötött a Stema majd Alfa utánfutók Magyarországi képviseletével és utánfutók forgalmazásával is kibővítettük a tevékenységünket.

2001. tavaszán a Yamaha Motor Hungária-val a Yamaha összes termékének értékesítésére és szervizelésére, 2002-ben az IVECO gyártmányú teher - és haszonjárművek értékesítésére és szervizelésére kötöttek márkakereskedői szerződést.

A magas szakmai színvonalú törekvésünket értékelte a Mazda Európa és vállalkozásunk 2006-ban és 2007-ben is kiérdemelte a Mazda Motor Europe Elnöki Díjat.

Hilcz Ádám a Hilcz és Fia Kft alapító tulajdonosa 2012-ben a Magyar Gépjárműkereskedők Országos szövetségének ajánlására a "2012-es Év Vállalkozója" díjat vehette át.

A cégünk telephelye Kakasd település nyugati részén, közvetlenül a 6-os számú főút mellett helyezkedik el, az M6 os autópálya 138-as lehajtójától néhány kilométerre. A főközlekedési út felöl jól látható, önálló lehajtó ággal megközelíthető. A telephely összközműves, nagysága közel 2 hektár.

1992-ben egy 360 m2 alapterületű autószalon került megépítésre, melyet 2000-ben és 2007-ben is bővítettünk így most 550 m2 es bemutatóterem áll rendelkezesünkre. Az építmények korszerű technológiával készültek, könnyű szerkezetűek, alumínium nyílászárókkal, nagy üvegfelületekkel. 1996-ban illetve 2003-ban nagyméretű műhelyek épültek, jelenleg 20 beállásos a márkaszervizünk és 1 személy és egy teherautó vizsgasorral is rendelkezünk. Folyamatos beruházással készült el a kerítés, gépkocsi parkolók, térkő burkolatú utak, parkosított területek.

A vállalkozás fejlesztése 2010-ben is folytatódott, novembertől Opel márkaszervizként is működik, valamint egy újabb beruházás keretében szeptemberben átadásra kerültek új autó- és motorszerelő műhelyek, raktár, amelyek a szociális helységekkel együtt összesen 446,57m2 plusz beépített területet jelentenek.

Ezzel a bővítéssel a Kft a motoroktól a személygépkocsikon keresztül a teher- és haszongépjárművekig alkalmassá vált az összes szervizszolgáltatás nyújtására és hatósági tevékenységek elvégzésére.

 

Iveco Daily

 

Az új műhelyek lehetőséget teremtenek a szolgáltatások bővítésére, komplex szolgáltatások kínálására, mennyiségi és minőségi bővítést tesznek lehetővé, azaz mennyiségileg több gépjármű javítására és minden kapcsolódó tevékenység elvégzésére teremtenek lehetőséget.
A szerviz szolgáltatás modern elektrotechnikai és számítástechnikai háttéren alapuló javítási technológiával működik, az európai uniós előírásoknak megfelelően. A szerelő tevékenységnél a gyári paramétereknek megfelelő, szigorú technológia kerül alkalmazásra, amely rendkívül fontos az új gépjárművek garanciális időszaka alatt is.

Minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket tisztelettel várjuk!