IVECO Autóház

Menü


Az új Eurocargo Euro VI: Minden szituációban tökéletes


A megbízhatóság és a rugalmasság bajnoka, kategóriájának éllovasa.

Az Eurocargo egyedi IVECO HI-SCR technológiájának köszönhetően újabb mércét állított fel a legmagasabb szintű innováció, az első osztályú teljesítmény és az optimalizált üzemanyag-hatékonyság kombinációjával.

IVECO EUROCARGO Napjaink folyamatosan változó és egyre nagyobb versenyt hozó piacán a sokoldalúság a legfontosabb.

Az Eurocargo minden szempontból a kategória legátfogóbb típuscsaládja. A 12 különböző össztömegű modellt, 7 különböző teljesítményt, 13-féle sebességváltót, 15 eltérő tengelytávot és 3 fülketípust kínáló Eurocargo összesen több mint 11 ezer változatban specifikálható, így az Ön minden igényét kiszolgálja, bármilyen egyediek is azok.

Az új Tector 5 és 7, az IVECO HI-SCR technológiáját alkalmazó, Euro VI minősítésű motorok tervezésekor a kiemelkedő hatékonyság, a kis tömeg és a fokozott teljesítmény kapott hangsúlyt. Egyaránt alkalmasak városközpontokba, vegyes felhasználáshoz és a legnagyobb igénybevétellel járó hosszú távú munkákhoz is – az akár 320 lóerő és 1100 newtonméter forgatónyomaték jóvoltából pedig kitűnő teljesítményt nyújtanak.

A IVECO HI-SCR rendszer mellett további fejlesztés az új Eurotronic 12 fokozatú automatizált sebességváltó, amely akár a pótkocsis verziókhoz is választható.


 


Az Eurocargo a biztonságot és menetstabilitást is előtérbe helyezi a 11 és 19 tonna közötti össztömegű verziók alapfelszereltségéhez tartozó új ESP rendszernek köszönhetően.


Katalógus letöltése