IVECO Autóház

Menü


IVECO Daily: természeténél fogva erős

 

ÚJ KLASSZIS AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSBAN


IVECO DAILYAz új IVECO Daily minden részletében megújult, hogy megfeleljen a könnyű haszonjárművekkel szemben támasztott követelményeknek. Ez az IVECO Daily új generációja.

Az új IVECO Daily egy teljesen új IVECO Daily: természeténél fogva erős és figyelemre méltóan könnyű, kényelmes és jól vezethető. Új felépítés optimalizálja a terhelhetőséget, új tengelytávok javítják a menetdinamikát, valamint új, kisebb tömegű felfüggesztések fokozzák a típus teljesítőképességét.

Az új IVECO Daily számára fontos a vállalkozás sikere – nagyobb befogadóképességet, jobban hozzáférhető rakteret és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít.
Az IVECO Daily teljes egészében új, hogy megfeleljen a könnyű haszonjárművekkel szemben támasztott követelményeknek – járműveink a robusztus, ikerabroncsos fülke-alvázas modellektől a szimpla abroncsozású furgonokig páratlanul mozgékonyak mind városban, mind autópályán. Új koncepció, Új jármű, egy teljesen új IVECO Daily generáció.
Az új IVECO Daily esetében nyolcezer gyári változat közül választhat, a különböző felépítmények, tengelytávok, teljesítményszintek és terhelhetőségek jóvoltából könnyedén összeállíthatja a vállalkozásának legjobban megfelelő járművet.
Az új IVECO Daily típuscsalád bármilyen feladathoz kínál megfelelő járművet, így az Önéhez is!
 

Új felépítés


A kiemelkedő képességekkel rendelkező új IVECO furgonok új felépítése még jobb menetdinamikai jellemzőket, irányíthatóságot, valamint még nagyobb raktérfogatot biztosít.

Az IVECO új furgonjainak teljesen új felépítése tovább javítja a menetdinamikai jellemzőket, az irányíthatóságot, ráadásul a raktérfogatot is tovább növeli.

Ezek mind olyan jellemzők, amelyek a szimplaabrocsos furgonok esetében is kiemelkedően fontosak.

A karosszéria 80 százalékát újratervezték, ugyanakkor az alvázas felépítés – a Daily furgonok robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

A furgon terhelhetőségét a tengelytáv, a teljes hossz és a raktér hosszának módosításával optimalizálták. Az új, 3520 és 4100 milliméteres tengelytávok csökkentik a hátsó túlnyúlás mértékét, miközben a jármű alapterülete és rakterének mérete változatlan marad.

Az IVECO furgonokat úgy fejlesztették ki, hogy befogadóképesség egy teljesen új tartományát kínálják mintegy 7 köbmétertől majdnem 20 köbméterig.

A furgonok palettáján immár két új, 18 és 19,6 köbméteres kapacitású modell is megtalálható, amelyek kategóriájukban a legnagyobb térfogatot biztosítják. Az új 10,8 köbméteres változat pedig az elérhető legjobb raktérhatékonyságot (a platóhossz és a teljes hossz aránya) kínálja.
Az IVECO furgonok rakodási magassága 55 milliméterrel csökkent, így a hátsókerékhajtású furgonok közül ezek a legalacsonyabbak (a kényelmes használatot az alapfelszereltség részét képező hátsó fellépő is segíti). A kirakodás és a csomagszállítási feladatok megkönnyítése érdekében az IVECO furgonok légrugós hátsó felfüggesztéssel is rendelhetők (amely a piacon a legszélesebb körben alkalmazott megoldás).

A jármű tömegét is optimalizálták, így az új Daily furgon kategóriájának egyik legkönnyebb furgonja  (mindössze 2050 kilogramm legkisebb saját tömeg), emellett a kategória legjobbja a maximális terhelhetőség tekintetében (több mint 4000 kilogramm a 7 tonna össztömegű változat esetében).
 

IVECO DAILY belső tér

Robusztusság


Speciális acélból készült, „C” keresztmetszetű hossztartókból álló alváz

Az új IVECO Daily a legstrapabíróbb, hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtó könnyű haszonjármű.

Az IVECO haszonjárművek alváza speciális acélból készült, „C” keresztmetszetű hossztartókból áll – az alvázas felépítés egyedi vonás a könnyű haszonjárművek között, és ezzel a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli a Daily modelleket.

Az alváz a jármű teherbírásának és modularitásának egyik alappillére.

Az IVECO haszonjárművek a terhelhetőséggel arányos anyagvastagságú alvázzal készülnek, így optimalizálható a saját tömeg és a teljesítmény mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és a NATURAL POWER változatok CNG-tartályai az alváz hossztartói között kaptak helyet, így nem csökkentik a raktér térfogatát, ami szintén egyedülálló a könnyű haszonjárművek között.

A Daily az egyetlen olyan könnyű haszonjármű, amely 7,0 tonna össztömeggel több mint 4000 kilogrammos terhelhetőséget biztosít. A megengedett legnagyobb első és hátsó tengelyterhelés tekintetében szintén piacvezető a kishaszonjárművek kategóriájában. A nagy terhelhetőség révén ugyanaz az árumennyiség kevesebb fordulóval elszállítható, ami csökkenti a költségeket és növeli a termelékenységet.

E jellemzőknek köszönhetően a Daily furgon a fuvarozási szakemberek kedvence, nemcsak az elosztófuvarok esetében, hanem minden olyan feladatnál is, ahol szükséges a nagy befogadóképesség, a kiemelkedő teljesítmény és a példamutató strapabírás.

Az új Daily robusztussága hatékonyságot, megbízhatóságot és nagyobb maradványértéket jelent. Egyetlen másik haszonjármű sem veszi fel a versenyt az új Daily teherbírásával, és egyetlen másik haszonjármű sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja az IVECO haszonjárművek nagy maradványértéket a használt járművek piacán.


Kategóriaelső teljesítmény CNG-meghajtással is


CNG-furgonok átfogó választéka

Az új Daily kínálja a haszonjárművek piacán a CNG-furgonok legátfogóbb választékát.

Az IVECO CNG-furgonjai a kiemelkedően környezetbarát, 136 lóerős NATURAL POWER motor új változatának előnyeit kínálják Önnek.

A 3,0 literes, 136 lóerős (350 Nm) Natural Power EEV erőforrás kategóriája legalacsonyabb szén-dioxid-kibocsátásával és üzemanyag-fogyasztásával büszkélkedhet, és a legtöbb CNG-furgonnál jobb teljesítményt biztosít.

Az IVECO környezetbarát NATURAL POWER CNG-motorjai megbízhatóak, teljesítményük kiemelkedő, üzemeltetési költségeik pedig alacsonyak.

A CNG-tartályokat az alváz hossztartóira rögzítik, így azok nem csökkentik a rakteret.

Az új Daily az üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó fontos funkciók egész sorát biztosítja, például az EcoSwitch kapcsolót, amelynek bekapcsolásával a vezető beállíthatja a nyomatékleadást, az EcoMac intelligens hűtőrendszert, valamint az energia-visszanyerési generátort, amelyek mind hozzájárulnak az üzemanyag-fogyasztás több mint ötszázalékos csökkenéséhez az előző modellhez képest.
 

Katalógus letöltése